Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί γονείς, την Δευτέρα ξεκινάει μια καινούργια σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα και προσδοκίες. Για κάποιους και κάποιες από εσάς θα είναι η πρώτη τους χρονιά στην εκπαιδευτική κοινότητα του 5 ΓΕΛ Κορυδαλλού ενώ για κάποιους και κάποιες θα είναι η τελευταία στο σχολείο αυτό, πριν συνεχίσουν την πορεία τους. Σ’ αυτό το διάστημα, θα συνεργαστούμε, θα συζητήσουμε, θα μοιραστούμε την καθημερινότητα μας και ίσως να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο. Σ’ αυτό σας το ταξίδι, ο Σύλλογος διδασκόντων θα σταθεί δίπλα σας για να σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα αυτά που σχεδιάζετε για το μέλλον σας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας προσκαλούμε στην έναρξη της σχολικής χρονιάς που θα γίνει στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 09:30.

Μετά τον Αγιασμό, οι Α και Β λυκείου θα περάσουν στις τάξεις τους που βρίσκονται στο ισόγειο (Α Λυκείου) και στον πρώτο όροφο (Β Λυκείου). Μετά την κατανομή τους στις τάξεις, θα γίνει μία γνωριμία με τους καθηγητές και τις καθηγήτριες, θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών και θ’ αποχωρήσουν. Η διανομή των βιβλίων στην Α και Β λυκείου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ λυκείου θα πρέπει να έρθουν με τις τσάντες τους γιατί θα τους δοθούν τα σχολικά βιβλία. Μετά την διανομή, θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών και θα αποχωρήσουν.

Παρακάτω, υπάρχου τα σχεδιαγράμματα του ισόγειου του κτιρίου και του Α ορόφου με την κατανομή των τάξεων.

Καλή Σχολική Χρονιά

Σύλλογος Διδασκόντων 5 ΓΕΛ Κορυδαλλού

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *